Društvo za razvoj slovenskega podeželja - Prihajajoči dogodki v tujini

Spletna delavnica: »Dolgoročna vizija EU za podeželje, pakt za podeželje in orodja za financiranje podeželja«, 22. 11. 2023

Na spletnem dogodku boste vas bomo podrobno seznanili s Paktom za podeželje in zbirko orodij za financiranje aktivnosti na podeželju. Delavnica bo potekala 22. novembra med 10.30 in 12.30 po srednjeevropskem času v angleškem jeziku. Udeležba je brezplačna, podroben program pa je v vabilu.  

Na delavnico se povežite preko te povezave.

Preberite več...

Evropski teden regij in mest, 9. – 12. 10. 2023, Bruselj, Belgija

Od neformalnega mreženja na razstavi Agora in degustacij regij in mest bo #EURegionsWeek 2023 ponudil priložnost za razpravo o prihodnosti regionalne in urbane politike. Evropski teden regij in mest (#EURegionsWeek) je največji letni dogodek v Bruslju. Namenjen je odprti razpravi o kohezijski politiki in skupnih izzivih evropskih regij in mest. Prijave so možne preko spletne strani dogodka TUKAJ, o vsakoletnem dogodku pa si preberite več tukaj.

Preberite več...

Evropski kongres lokalnih akcijskih skupin 2023, Bruselj, 18. – 19. 12. 2023

Decembra bo na treh lokacijah v Bruslju potekal pomemben evropski LEADER dogodek. S parlamentarnimi in komisijskimi uradniki bom razpravljali o prihodnosti programa LEADER v okviru evropskih politik. Hkrati bo potekalo tekmovanje za najboljši LEADER projekt. Bodite pogumni in se potegujte za Evropske LEADER nagrade. Pred-registracija je sedaj možna preko povezave TUKAJ.

Delegacijo DRSP bo koordiniral Primož Kroflič (primoz.kroflic@simbio.si), ki ga obvestite o svoji prijavi. Sporočite tudi ali lahko uredite srečanje s katerim od naših EU poslancev.

Preberite več...