PONOVITEV DELAVNICE za LAS o izboru operacij, pripravi obvestil o izboru in obravnavi pritožb v okviru javnih pozivov LAS

• 05 april 2018 |

Zaradi velikega zanimanja in čim večje kakovosti delavnice (število udeležencev na posamezni delavnici je omejeno) pripravlja CNVOS v sodelovanju z DRSP ponovitev celodnevne praktične delavnice na temo pravilnega izvajanja postopkov javnih pozivov v LAS.

Delavnica, ki bo znova izvedena 23. aprila, ima teoretični del, na katerem bo predstavljen postopek ocenjevanja ter izbora operacij, priprava obvestila o sofinanciranju in odločanje o pritožbah, ter praktični del, v katerem bodo udeleženci pod vodstvom dveh izkušenih predavateljev samostojno pripravili obvestilo LAS o zavrnitvi na javnem pozivu in reševali prejeto pritožbo. Po delavnici boste udeleženci znali razrešiti najpogostejše dileme in se izogniti pogostim napakam, ki se pojavljajo v postopkih javnih pozivov LAS. Podrobneje v vabilu (TUKAJ) in programu delavnice (TUKAJ).

Delavnica bo v ponedeljek, 23. 4. 2018, v prostorih CNVOS na Povšetovi 37 v Ljubljani. Prijave sprejemajo do 16. 4. 2018 oz. do zapolnitve mest.