Društvo za razvoj slovenskega podeželja - Prihajajoči dogodki v SLO

Prireditev »Dobrote slovenskih kmetij« bo potekal 5. in 6. septembra na tržnici na Ptuju

Prireditev »Dobrote slovenskih kmetij«, ki je maja zaradi epidemije korona virusa odpadel, bo potekal 5. in 6. septembra na tržnici na Ptuju. Organizatorji načrtujejo pripravo strokovnega posveta na temo lokalno pridelane hrane, kratkih verig, povezovanja  in ozaveščanja javnosti. Z novo celostno podobo in novim znakom  želijo okrepiti trženjsko vrednost Dobrot slovenskih kmetij in razvoj gastronomske ponudbe slovenskega podeželja.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

Preberite več...

Posvet LAS in srečanje članov DRSP: Upravljanje varovanih naravnih območij - razvoj dostopnega turizma

Letošnji posvet LAS in srečanje članov DRSP bo potekalo 3. – 4. 7. 2020 na Zelenem Krasu. Osrednja tema letošnjega srečanja je: Upravljanje varovanih naravnih območij - razvoj dostopnega turizma v okviru katerega si bomo ogledali rezultate in dobre prakse v okviru treh projektov »Interaktivni turizem za vse« (operacije 19.3), »Skupaj zmoremo več« (operacije 19.2.) ter »Doživljajske točke Notranjske« in »Produkt Cerkniško jezero« (operacije 19.2.). Rok za prijave je 15. 6. 2020.

Prijavnica

Preberite več...