Najava 2. javnega razpisa za sofinanciranje projektov v okviru programa Interreg Europe 2021-2027

Drugi javni razpis za sofinanciranje projektov v okviru programa Interreg Europe 2021-2027 bo odprt od 15. marca 2023 do 9. junija 2023. Odprtje razpisa bo potekalo v sklopu letnega dogodka programa »Europe, let's cooperate! interregional cooperation forum«, ki bo organiziran 15. marca 2023 v Stockholmu na Švedskem (in spletno). Na prvi in drugi rok lahko prijavite projekte vseh razpisanih področij, partnerji pa morajo prihajati iz vseh štirih programskih geografskih območij. Razpisna dokumentacija bo objavljena v kratkem na spletni strani programa.

Preberite več...

Javni razpis za predložitev projektov v okviru Interreg programa Slovenija-Avstrija 2021–2027

Javni razpis je namenjen sofinanciranju projektov čezmejnega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo v programskem obdobju 2021-2027. Za sofinanciranje projektov je na voljo 41,5 mil. EUR ESRR sredstev, program pa se izvaja na osnovi odprtega javnega razpisa. Prvi rok za predložitev vlog je 28. februar 2023. Več o javnem razpisu in povezava do razpisne dokumentacije TUKAJ

Preberite več...

Objava predpisa in javnega poziva za delovanje LAS in odobritev novih SLR za programsko obdobje do leta 2027

V petek, 23. 12. 2022, sta bili v Uradnem listu objavljeni Uredba o delovanju LAS in potrditvi SLR, ki ga vodi skupnost za programsko obdobje do leta 2027. Na podlagi objavljenega javnega poziva lokalna partnerstva v Sloveniji začnejo z oblikovanjem LAS in pripravo strategij za izvajanje skupnega pristopa LEADER/CLLD iz EKSRP in ESRR skladov. Več preberite TUKAJ.

Preberite več...

Javni poziv za oddajo ponudb za brezplačno promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva

  • 22 avgust 2022 |
  • Objavljeno v Dogodki

Slovenska turistična organizacija (STO) aktivno pripravlja vsebine za izvedbo letošnjih digitalnih kampanj, katerih cilj je dvig prepoznavnosti Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije zlasti pri potencialnih gostih višjega dohodkovnega razreda, posledično povečanje števila prihodov in prenočitev domačih ter tujih turistov ter rast prihodkov v turizmu. Ponudbo lahko oddate do 31.10.2022, več o možnostih brezplačne promocije pa si preberite TUKAJ.

Preberite več...
Naroči se na ta RSS