Javni poziv Slovenske turistične organizacije za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu

Slovenska turistična organizacija je v petek, 8.5.2020, objavila javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva na domačem trgu, z namenom promocije in neposredne prodaje slovenske turistične ponudbe na domačem trgu.

Rok za vložitev ponudb je konec leta 2020. Več informacij o javnem pozivu najdete TUKAJ.

Promocija proizvodov z oznako Natura 2000

S kampanjo - NATURA 2000 BRANDING benefits people, nature and local economy se začenja promocija proizvodov proizvedenih v območju in z znakom Natura 2000. Namen kampanje, ki predstavlja uspešne in pozitivne zgodbe, je predstavitev izdelkov z tem znakom ter spodbujanje novih partnerstev med upravljavci območij, kmeti in lokalnimi podjetji. Med njimi sta že dva proizvoda iz Kočevskega.

Prijave in več informacij na tej povezavi.

Preberite več...

Objavljen razpis LIFE za tradicionalne projekte s prednostnih področij narava in biotska raznovrstnost in za integrirane projekte

Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov projektov za sofinanciranje iz programa LIFE za leto 2020.

Rok za vložitev osnutkov projektov za tradicionalne projekte s prednostnih področij narava in biotska raznovrstnost (NAT) je 16. julij 2020, za osnutke integriranih projektov pa do 5. oktobra 2020. Več informacij o razpisu najdete TUKAJ.

Naroči se na ta RSS