Praznično voščilo

  • 21 december 2020 |
  • velikost pisave

Spoštovani,

že v začetku leta 2020 smo predvidevali, da bo posebno, saj je glede na zaporedje številk in njegovo prestopnost obetalo vse kaj drugega kot »še eno normalno leto«. Tudi če odmislimo ta virus Covid-19, se je zgodilo veliko več, kot bi si želeli sami. Je pa res, da smo morali pričeti živeti tudi s tem virusom. Situacija nam je postavljala resne preizkušnje, spremenila naše navade, postavila druge prioritete, navadili smo se živeti drugače. Navadili smo se na »ZOOM«.

Kljub vsemu smo v društvu in mreži slovenskih LAS naredili veliko – čas priprav na novo programsko obdobje je pač zahteval našo veliko angažiranost, če si želimo v naslednjem letu in še kakšnemu pozneje olajšati delo in izvajanje naših osnovnih dejavnosti. Nismo sicer potovali v Estonijo, kar ostaja za naslednje leto, pa tudi z velikim zanimanjem pričakovani Festival slovenskih LAS v Goriških brdih bo našel svoj termin kasneje. Zato v 2021 gledamo optimistično in z velikim pričakovanjem. Naj bodo letošnji prazniki polni pričakovanja in veselja. Že zaradi razmer jih bomo veliko preživeli v družinskem krogu, kar je navsezadnje lepo in edino pravilno. Uživajte v naslednjih dneh, pozabite na vse tegobe tega sveta in nazdravite boljšim časom.

Ob zaključku letošnjega zanimivega in nemirnega leta vam želim tisto, kar je žal postalo njegova stalnica – ostanite zdravi.

S spoštovanjem,

Aleš ZIDAR

Predsednik Društva za razvoj slovenskega podeželja

 

nazaj na vrh