Doživite pristno Prekmurje ob pomoči mobilne aplikacije Explore Prekmurje

• 31 januar 2020 |

Ko se boste odpravili raziskovati Prekmurje si na pameten telefon naložite mobilno geomatično aplikacijo Explore Prekmurje. Tako boste na enem mestu našli širok nabor aktualnih informacij o lokalnih ponudnikih, ki ponujajo lokalno in tradicionalno hrano ter pijačo, informacije o aktualnih in tradicionalnih dogodkih ter predstavitev naravne in kulturne dediščine na območju LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020.

Aplikacija je vsebinsko razdeljena na pet sklopov. Kam na dödöle, bograč, meso iz tünke, prekmursko gibanico… si oglejte v »Okusi«, »Prespi« ponudi vse od butičnih prenočišč pa do turističnih kmetij, prav tako pa boste odkrili znane in manj znane znamenitosti ter doživeli Prekmurje v njegovi pristnosti (Razišči in Doživi).

Mobilna geomatična aplikacija Explore Prekmurje je rezultat operacije sodelovanja med LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020 z nazivom Prekmurski turistični vrtiljak, sofinanciran v okviru EKSRP, podukrep 19.3.

las goriko 2