Nastop DRSP in LAS članic na sejmu AGRA 2018

• 18 september 2018 |

Društvo za razvoj slovenskega podeželja je skupaj z LAS Prlekija, LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020 ter z drugimi LAS članicami DRSP, ki so se odzvale povabilu DRSP, pod skupnim sloganom »Lokalne akcijske skupine se predstavljajo« nastopilo na 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA, ki je potekal med 25. in 30. avgustom 2018. DRSP je na sejmu, ki je letos privabil preko 100 tisoč obiskovalcev, uspešno predstavil delovanje in aktivnosti društva, uspešno izvedene projekte LAS - članic DRSP oziroma njihovih članov iz aktualnega programskega obdobja ter ponudbo lokalnih ponudnikov znotraj območij posameznih LAS. Vabilu DRSP k brezplačni predstavitvi na sejmu so se odzvale 4 lokalne akcijske skupine: LAS lastovica, TOTI LAS, LAS od Pohorja do Bohorja in LAS UE Ormož.

Na skupnem razstavnem prostoru so se tako predstavljali različni ponudniki lokalnih produktov, dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, turistične kmetije, kulturna društva in drugi deležniki iz območja posameznega LAS. Sejemski nastop je spremljal pester spremljajoči glasbeno-plesni kulturni program, prikaz starih navad in šeg ter tradicionalnih obrti.

IMG 20180825 121914 IMG 20180825 101229

IMG 20180826 100007 IMG 20180826 101805