4. slovenski podeželski parlament (SPP 2017)

Spoštovani!

Vabimo vas na 4. Slovenski podeželski parlament, ki bo zasedal v prostorih Grm Novo  mesto – center biotehnike in turizma, 22. septembra 2017. Uvodni del bo potekal 21. septembra v Šentrupertu.

Dogodek organizirajo na pobudo Društva za razvoj slovenskega podeželja partnerji Mreže za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij in Zveza slovenske podeželske mladine.

Prijave na dogodek zbirajo organizatorji najkasneje do 10. septembra 2017 preko spletne povezave (prijavnica) oz. do zapolnitve razpoložljivih mest. Kotizacije za dogodek ni, udeležencem je zagotovljen brezplačen program in prehrana.

VABILO

PRIJAVNICA

GRADIVO:

PREDSTAVITVE:

Konferenca: Lokalne ekonomije, 21. 9. 2017:

Zasedanje parlamenta: Sobivanje podeželja in kmetijstva, 22. 9. 2017:

ANKETA

FOTOGALERIJA

Partnerji dogodka:
Mreža za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, z.o.o., GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij, Zveza slovenske podeželske mladine, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, LAS Dolenjska in Bela krajina in PREPARE – partnerstvo za podeželsko Evropo.